HATAY / KIRIKHAN - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

YENİ MAH. DEDE KORKUT SK. ATATURK ILKOKULU BLOK NO: 21A KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm imkânları kullanarak milli değerlerimize bağlı, vatanını bayrağını seven, hak yemeyen, hakkını savunan bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Milli ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Başarılar
-4 Şubat 2020´de yapılan zeka oyunları Kırıkhan finalinde 4 dalda 3 birincilik kazanılmıştır. -Hatay merkezde yapılan finalde 2 birincilik ve bir ikincilik kazanılmıştır. Antalya´da yapılacak yarışmada Hatay´ı temsil etme hakkı kazanılmış, pandemiden dolayı iptal edilmiştir.
Öğretim Şekli :ikili
08:00-12:50 08:00-12:50(Okul öncesi sabah) 13:00-17:50(Okul öncesi öğle)
VAR
ÖZEL SERVİSLER MEVCUTTUR
YENİ MAHALLE DEDEKORKUT SOKAK NO: 21 KIRIKHAN / HATAY
İL MERKEZİ: 40 KM. İLÇE MERKEZİ: İLÇE MERKEZİNDEDİR
Küçükler futbol müsbakalarına katılım hedeflenmektedir.
Zeka Oyunları etkinliği
Okulumuz beyaz bayrak sahibidir, beslenme dostu okul sertifikası sahibidir.